Thursday, 20 August 2020
שיפור התחרותיות בענף כלי המכונות
אירועים עולמיים אחרונים הראו שמצוינות וצמיחה בייצור יביאו את הודו לרמה הבאה של שגשוג כלכלי. ישנה תמימות דעים בקרב מנהיגי התעשייה ומקבלי המדיניות כי ההפך של הייצור ההודי הוא צורך השעה. בדו"ח "Reshoring and India Diversification Diverses", AT Kearney עקבה אחר "האיזון מחדש" של יבוא התעשייה האמריקני מחוץ לסין.
נכתב כי האיומים העתידיים יאלצו את החברות לארגן מחדש רשתות אספקה עולמיות על ידי "פיזור" של ספקים מואץ. . החלטות אסטרטגיות יתמקדו בחוסן ובהפחתת סיכונים, בכדי להבטיח את קיום העסק. מהלך זה יביא עסק ענק לשווקים חדשים ובמיוחד בהודו, שם הבסיס הקיים מהווה תמריץ חזק לשחקנים גלובליים.
זוהי "הזדמנות של פעם בדור" לתעשיית הייצור ההודית, ומחכה להוון על ידינו. גורמים רבים תורמים להצלחת הייצור, כולל זמינות של כוח אדם מוסמך, מערכת אקולוגית של ספקים לאספקה ללא הפרעה, זמינות חשמל, ויסות ידידותי לתעשייה וכן הלאה. בעוד רפורמות כוח אדם ורפורמות נותרות סוגיות, שיפור התחרותיות של מערכת האקולוגית של הספקים חייב להיות מנוהל על ידי התאגידים עצמם.
ספקי כלי המכונות הם מרכיבים חיוניים באחוות הספק / הספק. תעשיית כלי המכונות מתאימה לכל מיני ענפי ייצור וחשוב במיוחד להודו להפוך לבסיס ייצור עולמי. בנקודות הבאות נראה כיצד תעשיית כלי המכונות יכולה לבצע שינוי משמעותי בכדי להאיץ את התקדמות ענף הייצור, ובכך לספק הזדמנויות צמיחה מצוינות לתעשיית כלי המכונות עצמה.
בייצור דיוק גבוה כמו רכיבי רכב או אווירונאוטיקה למשל, העדינות והערך של המוצר מושפעים לא פחות מאיכות כלי המכונה, כמו של חומר הגלם. הביצועים של כלי מכונה נקבעים על ידי הדיוק שהוא יכול לספק למוצר; בנוסף, מספר מוצרי הקצה שהוא יכול לייצר ברמת המפרט שנקבעה. למעשה, כלי המכונה הוא חומר מתכלה חיוני לייצור המוצר הסופי.
אופיו של כלי מכונה תלוי במורכבות המוצר, ברמת הדיוק צפויה ובתדירות השימוש. בהתבסס על זה, ניתן לסווג את הדרישה או ההזמנות שהתקבלו לכלי מכונה לשלושה סוגים: ברוב חברות כלי המכונות, כל שלושת סוגי המוצרים מיוצרים באותה מערך ייצור, מה שמוסיף שונות ומציע סוגים שונים של אתגרים. ניתן לשנות את השונות: בעוד שתעשיית הייצור כולה צפויה לצמוח ולהקים טביעת רגל עולמית, היא מספקת הזדמנות לתעשיית כלי המכונות ההודי לצמוח לצד.
ענף כלי המכונות יכול 'Go-GLOBAL' ולספק את שרשרת האספקה העולמית, מלבד עונה על הביקוש המקומי ההולך וגובר. עם זאת, עבור כלים מכניים הודים כדי להשיג הישג זה, עליהם לעמוד בסטנדרטים בינלאומיים בביצועי המוצר, ביצועי המסירה והגרסאות שהם יכולים לספק. בהתחשב במורכבות מודל הביקוש והדרישות של הלקוחות, כמוסבר בתרשים לעיל, התעשייה צריכה לקחת את התהליכים שלה לרמה חדשה. אמינות ('R), מדרגיות (S) ומסגרת גמישות (F) עוזרת להשיג יעד זה ולקחת את הענף לסטנדרטים גלובליים. משתמשי קצה של כלי המכונה, כלומר בתעשיית הייצור, יתמודדו עם אתגרים חדשים כאשר הם עולמיים ומרחיבים את טביעות הרגל המקומיות. במצב זה הדרישה עבורם תהיה אמינה ואמינה בכל השווקים. הם יצטרכו לספק פתרונות מדרגיים כדי לעמוד בכמויות שוק משתנות ובאותה עת להיות גמישים בכדי להתאים לגיוון ומורכבות מצד לקוחותיהם.
כספקית קלט, על כן תעשיית כלי המכונות תצטרך לשפר את ביצועי המוצר שלה בצורה הוליסטית. . המסגרת שלעיל היא גנרית באופייה. על סמך האתגרים הספציפיים לחברה, ניתן להתאים את המסגרת לעיל באופן מתאים.
גישה בת 6 שלבים מהווה את מסע השיפור כמתואר בהמשך זה הרגע של הודו לנצל את ההזדמנות ולהפוך את הייצור שלנו לתחרות גלובלית. אמינות, מדרגיות וגמישות הם יכולות ליבה להבטיח תקנים עולמיים ולכידת לקוחות. החוזקות הללו יגרמו לנו להסתפק בעצמינו בצריכה ביתית ולמקד לדומיננטיות הייצוא העולמית.
בהתבסס על התקשרויות בעבר עם תעשיית כלי המכונות, אנו משוכנעים ובטוחים כי באמצעות קפיצת מדרגה באמינות תהליכים + מערכות, על ידי שיפור תפוקת התהליך והפיכת התהליך לזריז, תעשיית כלי המכונות יכולה לעבור לשלב הבא. בהכנסות, ברווחיות ובתזרים המזומנים. מאמר נכתב על ידי -.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment